Aanmelden

Laat je uitdagen en maak een mooi evenement dat plaatsvindt in de Week van de Biologie in 2021. Je kunt iets nieuws organiseren, maar het mag ook een bestaande activiteit zijn die je in de Week van de Biologie (nogmaals) plant.

Wij denken aan openbare lessen over bijvoorbeeld gentherapie, gezonde voeding of de energieneutrale wijk. Of bedrijfsbezoeken waarbij deelnemers zien waar biologen werken en welke rol de biologie speelt bij het produceren van voedsel, het maken van geneesmiddelen of het zuiveren van water met micro-organismen. En activiteiten in musea en nme-centra zijn vanzelfsprekend een mogelijkheid. Wat ook in het rijtje thuishoort zijn ervaringsevenementen. Denk daarbij aan kooksessies waarin deelnemers de weg van tomaat tot pizza beleven, koeien melken op boerderijen en kinderen experimenten laten opdoen in jouw lab. Heb je nog meer, mooiere of gekkere ideeën: meld je activiteit aan!


DOE JE MEE? 
Zet samen met het NIBI biologie op de kaart. Meld direct jouw activiteit aan. Mail naar keessen@nibi.nl als je een vraag of opmerking hebt.

 

AANMELDFORMULIER

 

Heb je een idee voor een activiteit, maar weet je niet waar te beginnen? Stuur een mailtje naar keessen@nibi.nl, dan kijken wij of we je in contact kunnen brengen met de juiste persoon of organisatie.

 

Doe mee met de Week van de Biologie en meld jouw activiteit aan!

Organiseer activiteiten voor jong en/of oud, open bijvoorbeeld je laboratorium voor het brede publiek.

Of organiseer een activiteit in de natuur.