Win BioBrein voor de hele klas met de BioBrein ScholenBattle!
06 september - 02 oktober

Ontwikkel in aanloop naar de Week van de Biologie een les rondom het thema ‘100 jaar biologie’ en win exemplaren van het gloednieuwe BioBrein-bordspel voor de hele klas!

Onderwijs

In het kader van de Week van de Biologie heeft het Nederlands Instituut voor Biologie de Hall of Fame 100 jaar biologie opgezet. Deze Hall of Fame bevat een selectie van honderd biologische ontdekkingen, uitvindingen, publicaties en personen van 1919 tot nu die een grote invloed hebben gehad op de biologie en de wereld daarbuiten. Ontwikkel in aanloop naar de Week van de Biologie een les rondom het thema ‘100 jaar biologie’ en win exemplaren van het gloednieuwe BioBrein-bordspel voor de hele klas!

 

Zo doe je mee:

  • Maak een fotoverslag (max. 2 A4-tjes als pdf) of Youtubefilmpje (max. 1 minuut) van een toffe les over 100 jaar biologie.
  • Maak een korte beschrijving van de les zodat we dit lesidee kunnen delen met andere collega’s.
  • Stuur het lesidee met het fotoverslag of filmpje in voor woensdag 2 oktober 12 uur via Wetranfer naar malmberg@nibi.nl


Foto’s en video’s mogen indien nodig worden ondersteund met enkele regels gesproken en/of geschreven tekst. De drie creatiefste lessen (in combinatie met de leukste presentatie) winnen elk vier exemplaren van het BioBrein bordspel. Inzenden kan tot woensdag 2 oktober 12 uur.

Kijk op www.biobrein-bordspel.nl voor meer informatie over BioBrein!

 

Tijd & plaats


06 september 08:00 - 12:00
,

Organisatie door NIBI

Contact: