Peutertocht Kabouter Kwebbel
05 oktober - Zevenhoven

Samen met Kwebbel gaan de peuters op pad als ‘echte’ kabouter en leren ze tijdens de speurtocht met opdrachten, dat de dieren en de kabouters echte vriendjes zijn.

Kinderen

Op zaterdag 5 oktober is de 4e Peutertocht van het seizoen 2019 van 10:30-11:30 uur.

Verzamelen bij onderstaande locatie.

Toelichting excursie
De Peutertocht is een natuurbeleving voor peuters (2 - 6 jaar) in de Groene Jonker. Deze keer een herfstspeurtocht die begeleid wordt door de IVN-natuurgids, kabouter Kwebbel. Samen met Kwebbel gaan de peuters op pad als ‘echte’ kabouter en leren ze tijdens de speurtocht met opdrachten, dat de dieren en de kabouters echte vriendjes zijn. Op deze manier zijn ze lekker actief buiten bezig, leren spelenderwijs en doen natuurervaring op met verschillende zintuigen.

De Groene Jonker
En ook tijdens de herfst is er genoeg te zien en te beleven in dit prachtige natuurgebied waar veel soorten moeras- en weidevogels zich thuis voelen. Wil je meer weten over dit waterrijke moerasgebied? Lees dan over dit natuurgebied via Natuur, De Groene Jonker

Aanmelden
Doe ook mee aan de tocht en meld je aan. Dit kan telefonisch of via e-mail bij de contactpersoon. Geef de datum door, met hoeveel personen je komt, hoeveel peuters daarbij zijn, je naam en telefoonnummer.   

Informatie
Stel je vragen aan Ellen Aarsman. Kijk zelf voor meer informatie, een impressie van de Peutertochten en de film Kabouter Kwebbel 2016 bij Jeugd, Peutertochten
Toezicht: aanwezigheid ouders of toeziend persoon verplicht
Kosten: € 3,50 per kind. Graag gepast betalen.

Tijd & plaats


05 oktober 10:30 - 11:30
De Groene Jonker, parkeerplaats de Roerdomp, Hogedijk 6, 2435 NG, Zevenhoven

Organisatie door IVN Afdeling De Ronde Venen & Uithoorn

Contact: Ellen Aarsman, 0297-288106
Meer informatie: Website