Open dag en werkochtend NME-tuin
05 oktober - Wilnis

De NME-tuin is een thema-tuin en natuurvriendelijk ingericht. Op de open dagen en werkochtenden wordt de tuin ook op die manier door vrijwilligers onderhouden.

Iedereen

Op zaterdag 5 oktober is de 18e Open dag en werkochtend van de
NME-tuin van het seizoen 2019. Je bent welkom van 09:00-12.00 uur.

De NME-tuin is een thema-tuin en natuurvriendelijk ingericht. Op de open dagen en werkochtenden wordt de tuin ook op die manier door vrijwilligers onderhouden.

Een bezoek aan de tuin geeft je inzicht in het natuurvriendelijk inrichten en onderhouden van een tuin. Maak kennis met o.a. gebruikplanten en kruiden, een 'bos' met onderbegroeiing, een vijver met moeras, een bessen-pluktuin, een dijktalud, vlinderplanten en een geurcirkel.

Een goede plek dus om ideeën op te doen en vragen te stellen aan de vrijwilligers. Als je jouw bezoek bij onderstaand contactpersoon aanmeldt, ben je zeker van goed advies. Dan is er altijd iemand die je te woord kan staan. 

Tuin-vrijwilliger worden
Een groep van 25 vrijwilligers waaronder een groot aantal vrijwilligers van IVN De Ronde Venen & Uithoorn onderhoudt de tuin en beantwoordt jouw vragen. Wil je zelf ook meewerken en direct ervaring opdoen met natuurvriendelijk tuinieren, bezoek dan ook de tuin tijdens de werkochtenden. Als tuin-vrijwilliger leer je van eerste IVN-hand allerlei tips en trucs.

Informatie
Ga voor uitgebreide informatie over de tuin, tuin thema-folders naar Werkgroep NME-tuin

Extra informatie

Opening: ma t/m do, 09:00 - 17:00 uur en zaterdag werkochtend, 09:00 - 12:00 uur Kosten: geen. Aanmelden: zie contactpersoon Toegang: ingang tuin aan zijkant centrum Fiets en auto: voldoende stal- en parkeerplek.

Tijd & plaats


05 oktober 09:00 - 12:00
NME-centrum 'De Woudreus', Pieter Joostenlaan 28a, 3648 XR, Wilnis

Organisatie door IVN Afdeling De Ronde Venen & Uithoorn