Kom kennismaken met de koeien en kippen van een biologisch bedrijf
01 juni Horssen

Afgelopen jaar kregen boeren en hun bedrijven veel aandacht in de media, maar heb je zelf wel eens echt op een bedrijf tussen de koeien gestaan?

Iedereen

Afgelopen jaar kregen boeren en hun bedrijven veel aandacht in de media, maar heb je zelf wel eens echt op een bedrijf tussen de koeien gestaan? In de Week van de Biologie openen verschillende boeren hun deuren. In Horssen laten Piet Kalisvaart en zijn dochter en bedrijfsopvolger Reina je graag kennismaken met hun biologische bedrijf.

Rondkijken op het bedrijf en in de stallen kan de hele dag. Wil je graag meelopen met een rondleiding door het weiland waar de koeien en de kippen lopen om meer te horen hoe biologische kennis van belang is tijdens het werk op een boerderij? Meld je dan aan voor één van de volgende tijdstippen: 10:30 – 11:30 – 13:30 of 14:30.
Neem voor deze rondleiding schoeisel mee dat vies kan worden en bij regen een goede jas.
Per weilandroute is er plek voor 15 personen.

Informatie over inschrijving

De open dag van het bedrijf is gratis. Aanmelding is alleen nodig voor deelname aan de rondleiding. Geef hiervoor het aantal personen en de gewenste tijd door aan Martine Kalisvaart via kalisvaart@nibi.nl

Tijd & plaats


01 juni 09:30 - 16:30
Molenweg 23, Horssen

Organisatie door Biologische melkveehouderij Kalisvaart VOF