Je eigen natuurdocu | WINNAAR BEKEND
12 mei - 31 mei

Jens wint een natuurfotografieboek met zijn prachtige foto!

Iedereen

We hebben deze keer twee (of eigenlijk drie) bijzondere winnaars:

Het duo Lowie en Lasse, twee jongens uit Gentbrugge, België, hebben hun eigen natuurdocumentaire gemaakt over hun 'achtertuin', de Gentbrugse Meersen: https://www.youtube.com/watch?v=-jH3QaOEOBE. Omdat jullie zo'n prachtige documentaire hebben gemaakt, en wij dit soort liefde en aandacht voor de natuur in je omgeving alleen maar kunnen toejuichen, sturen we jullie een exemplaar van het boek! Gefeliciteerd!

Maar omdat we ook de net beginnende natuurfotograaf willen stimuleren, hebben we nog een winnaar: Jens wint ook een exemplaar van het boek met zijn foto van een bij op een lavendelplant. Van harte gefeliciteerd, Jens!

 

Heb je altijd al cameraman of fotograaf willen zijn?

 

Geniet van het lekkere lenteweer en trek de natuur in om je eigen aflevering van 'De Achtertuin van Jan Wolkers' te maken! Heb je een tuin? Misschien kun je daar wel heel veel natuurinspiratie vinden om te filmen. Heb je geen tuin? Zoek een rustig natuurgebied en richt je camera op alles wat je aandacht trekt. Een foto maken met een mooi verhaal erbij mag ook!

 

Degene met het leukste filmpje of de leukste foto wint een exemplaar van Handboek natuurfotografie van Bart Siebelink en Edo Uchelen, het bestverkochte standaardwerk over natuurfotografie!

 

Meedoen? Stuur je foto of filmpje vóór 31 mei naar keessen@nibi en vermeld daarbij 'week van de biologie 2020' in de onderwerpregel. Meer hoef je niet te doen!

Tijd & plaats


12 mei - 31 mei -
Tuin of natuurgebied,